σχετικά

Γεννήθηκα στη Λαμία. Έζησα στα Λουτρά Υπάτης μέχρι που τελείωσα το Λύκειο και από τότε ζω στην Αθήνα. Έχω την αίσθηση ότι ο χρόνος σταμάτησε λίγο μετά την εφηβεία αν και ο καθρέφτης λέει άλλα. Οι συνθήκες που επικρατούν στη ζωή μου είναι εντελώς συνηθισμένες, αλλά δεν θάλεγα ότι είμαι η τυπική γυναίκα. Μπορώ για παράδειγμα να αλλάξω το motherboard, να συναρμολογήσω τον υπολογιστή μου και να τον στήσω με όποιο λειτουργικό διαλέξω, αλλά δεν μπορώ να καταφέρω να φτιάξω τα νύχια μου, να φορμάρω αξιοπρεπώς τα μαλλιά μου ή να διαλέξω ρούχα που να μου πάνε.

Με την τεχνολογία ασχολήθηκα αρκετά μεγάλη. Ως τότε σπούδαζα, (ξεκίνησα από ηλεκτρονικά και κατέληξα γεωπονική, άσχετα αν οι δουλειές που έκανα μετά ήταν όλες σχετικές με τη φωτογραφία), δούλευα, άκουγα μουσικές και παρατηρούσα τους ανθρώπους. Ο λόγος που έγινε η στροφή στην τεχνολογία, ήταν η γέννηση του πρώτου μου παιδιού και η απόφασή μου να σταματήσω τη δουλειά και να ασχοληθώ με το μεγάλωμά του. Έπρεπε λοιπόν να βρω μια εναλλακτική ασχολία για τις ώρες που δεν τάιζα, άλλαζα πάνες ή έφτιαχνα φρουτόκρεμες, μιας και τα πρωινάδικα ή τα περιοδικά μόδας δεν με γέμιζαν. Έτσι το επίδομα γέννας του ΙΚΑ έγινε υπολογιστής και τα ατελείωτα ξενύχτια με το μωρό μοιράζονταν ως εξής: το πόδι κουνούσε το καρότσι και τα χέρια ασχολούνταν με το πληκτρολόγιο.

Ο “έρωτας” με τους υπολογιστές ήταν κεραυνοβόλος μιας και είμαι άτομο “ψηφιακό”. Τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μου είναι 0 ή 1, ισχύουν ή όχι, είναι ή δεν είναι. Οι μέσες λύσεις είναι για τα αδιάφορα και όσα πρέπει απλά να “βολέψω”. Από τότε λοιπόν δεν σταμάτησα στιγμή να ψάχνω, να “πειράζω”, να “φτιάχνω” κι ας μην υπάρχει βλάβη και να παραμένω ένα n00b γεμάτο ενθουσιασμό και απορίες, ενώ παράλληλα έφτιαχνα μουσακά, πήγαινα σε παιδικά πάρτυ και έτρεχα να προλάβω το σχόλασμα του σχολείου. Όταν κάποια στιγμή προστέθηκε και το internet στη ζωή μου, άνοιξε ένα μαγικό παράθυρο στον κόσμο που δεν θέλησα και ούτε θέλω να το κλείσω ποτέ. Με ενδιαφέρει να μαθαίνω για τα λειτουργικά (windows, os x, linux), τα gadgets (mp3 players, κινητά, pda), το software, τα δίκτυα, το hardware και γενικά για ότι μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Για πέντε χρόνια, με το όνομα fog, ήμουν στην ομάδα διαχειριστών του techteam.

Όσο καιρό ασχολούμαι με τους υπολογιστές (από το 1997) πέρασαν από τα χέρια μου πολλά μηχανήματα και ακόμα περισσότερα λειτουργικά. Σήμερα έχω ένα macbook Core 2 Duo στα 2.4 GHz, 2 GB ram και 160 GB σκληρό που “φοράει” Leopard και Ubuntu και έναν desktop υπολογιστή που “φοράει” Ubuntu και έχω εγκαταστήσει και δοκιμάζω κατά καιρούς σε αυτό όλες τις μεγάλες διανομές και ένα σημαντικό αριθμό μικρότερων. Τον εξοπλισμό μου συμπληρώνουν τρεις εξωτερικοί δίσκοι. Ένας MyBook 320 GB, ένας LG 500 GB και ένας WD passport 500 GB.

Έχω αδυναμία στα gadgets και στη φωτογραφία. Ως τώρα έχω ένα ipod video 30 GB, ένα MobiBLU Cube2 2 GB, μια Olympus E-30 με 3 φακούς zuiko digital (14-54mm, 70-300mm και macro 50mm), μια Panasonic Lumix LX3, μια toycamera και ένα Samsung Omnia 2.

Δεν υπάρχουν πια:  Canon Powershot SX10 IS, Sony Cyber-Shot DSC-W7 , MSI Wind U100 μαύρο με 2 GB μνήμη, macmini ppc στα 1.4 GHz, 1 GB ram και 80 GΒ σκληρό που “φορούσε” Τiger και το HTC p3600.

Μου αρέσουν οι υπολογιστές, η αστρονομία, η φωτογραφία, το κλασσικό rock, το hard rock, το ανοιχτό λογισμικό, η λογοτεχνία, η επιστημονική φαντασία, τα δυνατά αμάξια, τα ταξίδια, οι άνθρωποι που κρατάνε το λόγο τους, οι διακοπές, το linux, το παστίτσιο, οι μακαρονάδες, τα πάθη και τα λάθη που γίνονται από δυνατά συναισθήματα, το περπάτημα στην εξοχή, το γλυκό κόκκινο κρασί, το ubuntu, η κβαντική προσέγγυση των πραγμάτων, αυτοί που δεν φοβούνται να κόψουν δεσμούς με το παρελθόν και βολέματα για να κάνουν καινούρια αρχή, τα γεμιστά, οι άνθρωποι που τα αισθήματά τους είναι αληθινά και διαρκούν, το ασύρματο internet, τα ολοκαίνουρια gadgets, να “σπάω” τις εγγυήσεις κάνοντας επιτυχημένα αυτό που δεν έπρεπε, η καλή παρέα και οι βραδινές διαδρομές με το αυτοκίνητο, χωρίς προορισμό, με βροχή και χαμηλή μουσική.

Δεν μου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού, η φέτα, οι άνθρωποι που μένουν στα “εύκολα” γιατί δεν τολμούν για κάτι παραπάνω και προσπαθούν να το κάνουν να φαίνεται σπουδαίο, αυτοί που αναμασάνε τις παλιές, τελειωμένες ιστορίες γιατί φοβούνται το καινούριο, το κλείσιμο του demonoid, τα μηνύματα λάθους στο compile όταν πλησιάζει να ξημερώσει, να αδειάζουν γρήγορα οι μπαταρίες των συσκευών μου, οι ανίκανοι σε απαιτητικές θέσεις, να πρέπει να σηκωθώ από τον υπολογιστή όταν πλησιάζω στη λύση προβλημάτων, όσοι θεωρούν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ειδικά αν ο σκοπός βολεύει μόνο τους ίδιους, που δεν μπορώ να φάω στο ρεστωράν στο τέλος του σύμπαντος, οι διακοπές της ADSL, όσοι προδίδουν την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν χωρίς δισταγμό και το ότι δεν μπορώ να βρω τρόπο να βγάζω λεφτά κάνοντας αυτό που μου αρέσει.

Φοβάμαι τις φυσικές καταστροφές, τον πόλεμο, τα φίδια, το κενό και να μην πεθάνω μόνη και άστεγη.

Ελπίζω σε υγεία, ειρήνη, δυνατότητα διαβίωσης με αξιοπρέπεια, να ταξιδέψω και να κερδίσω κάποια στιγμή τον τίτλο της chixor.

“Απόλυτος” στόχος μου να πάρω τη δέκατη θέση στο Top ten geek girls από την Paris Hilton.

“Απόλυτο” όνειρο να δω από κοντά τα δαχτυλίδια του Κρόνου.

Αγαπημένες Ταινίες: Rumble Fish, Rebel Without a Cause, Taxi Driver, Streets of Fire, Reckless, The Wild One, Barfly, Easy Rider …μερικές από τα παλιά.

Αγαπημένοι Συγγραφείς: Tom Robbins, Douglas Adams, Isaac Asimov, Herman Hesse, Gabriel Garcia Marquez και πολλοί άλλοι.

Πνευματικά δικαιώματα:
Το περιεχόμενο του ιστοτόπου διέπεται από άδεια Creative Commons Αναφορά-Μη Εμπορική Χρήση-Παρόμοια διανομή 3.0 Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει οτι είστε ελεύθεροι να αντιγράψετε, να αλλάξετε και να δημοσιεύσετε το περιεχόμενο του ιστοτόπου, υπό τους όρους (1) να γίνεται αναφορά στην πηγή, (2) η δημοσίευση να μην έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, και (3) το παραγόμενο έργο να διέπεται από την ίδια άδεια.

Σχόλια
  1. Ο/Η homunculus λέει:

    Γεια σου Ειρήνη! Εύχομαι επιτυχία στη νέα σου αυτή διαδρομή… Απορώ πως τα καταφέρνεις με δύο σκληρούς των 80 και 160ΜΒ!!! Εγώ με ένα ΤΒ και δεν φτάνει πουθενά! :P Nα είσαι καλά και να μας εκπλήσσεις πάντα με αυτά που θα γράφεις στη σελίδα σου :)

  2. Ο/Η fog λέει:

    Σ’ ευχαριστώ Θανάση :) Τα MB έγιναν GB όπως και έπρεπε να είναι από την αρχή. Ο δαίμονας του …BSD :P
    Για την ιστορία πάντως, το “βάρος” δεν το σηκώνουν οι σκληροί των μηχανημάτων που είναι 160 80 160 GB, αλλά το μισό TB των εξωτερικών. ;)

  3. Ο/Η nikhatzi λέει:

    Να ‘μαι κι εγώ! Ειρήνη καλησπέρα και από ‘μένα! Ελπίζω να ‘σαι καλά!

  4. Ο/Η fog λέει:

    Καλώς τον :) Μια χαρά είμαι, σκάω από υγεία :P

  5. Ο/Η ainigma λέει:

    just pass to say….hi!!! :)

  6. Ο/Η fog λέει:

    Καλώς τη :) Κουράγιο και καλά αποτελέσματα στην εξεταστική! Να περνάς όποτε θες και να λες όοοοοτι θες. :D

  7. Ο/Η tasosdev λέει:

    Γειά fog , γειά ainigma και σε όλα τα καλά παιδιά.

  8. Πραγματικά το γράψιμο σου με συνεπήρε!! Όταν διάβαζα αυτά που σου αρέσουν και αυτά που δεν σου αρέσουν, είχα ήταν αίσθηση ότι κάποιος μου τα έλεγε μιλώντας γρήγορα και με ρυθμό.

    Στο μόνο που θα τα χαλάσουμε είναι η φέτα :)

  9. Ο/Η fog λέει:

    Ευχαριστώ :D
    Έτσι ακριβώς τα σκεφτόμουν όταν τα έγραφα. Γρήγορα και με ρυθμό. :D

    Είχα πάθει …overdose από φέτα όταν ήμουν μικρή και μούμεινε :P

  10. Ο/Η ArcTan λέει:

    από τα πιο ενδιαφέροντα “σχετικά” που έχω διαβάσει!!
    συνέχισε έτσι!

    (νομίζω πρέπει να γίνει και μια αναφορά στον καφέ) :D

  11. Ο/Η fog λέει:

    Μμμμμ…. ναι…. Ευχαριστώ…

    ( :scratch: Τώρα χλώμιασα. Ξέρεις κάτι για τον καφέ μου και λες ή είναι τυχαίο; Και αν είναι τυχαίο πόσο καρφώθηκα; Και αν καρφώθηκα πώς μπορώ να το γυρίσω κάπου αλλού; Και αν συνεχίσω να αναρωτιέμαι …πληκτρολογιακά πόσο επιβαρύνω τη θέση μου; )

    Καλώς ήρθες :D

  12. Ο/Η and λέει:

    Γεια σε όλους τους επισκέπτες και σε σένα Ειρήνη! Βρέθηκα τυχαία στη σελίδα σου και αφού διάβασα το “Σχετικά” σου αποφάσισα να γράψω ένα ποστ εδώ.
    Θέλω να ενημερώσω για ένα νέο site http://www.infopili.gr (το έγραψα και από πάνω, αλλά δεν ξέρω εάν θα εμφανιστεί, γιαυτό το ξανάγραψα). Και μια και σου αρέσουν όλα αυτά που λες, νομίζω, ότι μπορεί να σου προκαλέσει κάποιο ενδιαφέρον. Φυσικά όχι μόνο το δικό σου, αλλά και των επισκεπτών σου.
    Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για αυτό και κριτικές και, εάν υπάρχουν, προτάσεις.
    Ευχαριστώ!
    P.S.: Το ποστ μου δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικό. Εάν παρόλα αυτά θεωρηθεί ως τέτοιο, διάγραψέ το.

  13. Ο/Η twilight λέει:

    Καλημέρα Ειρήνη.

    Μπαίνω πρώτη φορά στο blog σου. Μπήκα γιατί ήθελα να βρω ένα τρόπο να σου στείλω ένα μήνυμα επειδή έχεις χαθεί λίγο από το techteam. Προφανώς έχεις και εσύ τις σκοτούρες σου.

  14. Ο/Η fog λέει:

    Καλώς ήρθες Τάσο :)

  15. Ο/Η nkarakasis λέει:

    respect σε μια γυναίκα που έδωσε τα παπούτσια στο χέρι της μοίρας και έφτιαξε την δική της!

  16. Ο/Η fog λέει:

    Καλώς ήρθες και σ’ ευχαριστώ :)
    Αυτό που έγραψες είναι “πολύ” και δεν νομίζω ότι έκανα κάτι τόσο “πολύ”. Αλλά είναι τόσο ωραίο που θα το κρατήσω. ;)

  17. Ο/Η serko λέει:

    Καλησπέρα, μόλις ανακάλυψα το μπόγκ σου και μου αρέσει πολύ. Επίσης δεν νομίζω να έχω διαβάσει πιο ωραίο “about” κάπου αλλού. Καλή συνέχεια στις ανακαλύψεις σου στον υπέροχο κόσμο του 0 και του 1! Θα τα λέμε συχνά.

  18. Ο/Η fog λέει:

    Καλώς ήρθες και σ΄ευχαριστώ :)

    Θα χαρώ και γω να τα λέμε.

  19. Ο/Η christofilakos λέει:

    καλημερα fog,
    χρονια πολλα,Χριστος ανεστη,καλο μηνα.

    καλοριζικη στη μπλογκοσφαιρα του κυβερνοχωρου,

    επισης σου ευχομαι να εχεις παντα μπολικη εμπνευση,
    ορεξη,διαθεση,ελευθερο χρονο απο τη μερια σου
    και μεγαλη επισκεψιμοτητα,αναγνωσιμοτητα απο τη μερια των αλλων.

    λιγο εχουμε γνωριστει απο το ΤΤ, δεν ξερω αν ολα μπορεις και τα προλαβαινεις,αλλα καπου θα ηθελα τη βοηθεια σου.εχω στειλει σχετικο ΠΜ στο ΤΤ.τοχεις δει?

    νασαι καλα
    βασιλης

  20. Ο/Η fog λέει:

    Χρόνια πολλά και σε σένα και σ’ ευχαριστώ.

    Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες και έχω καιρό να ελέγξω τα μηνύματα εκεί.
    Το αποτέλεσμα είναι να εκρεμμούν μερικές δεκάδες πμ με τέτοια θέματα. Ήλπιζα τα περισσότερα να είχαν λυθεί ήδη μέσα στο φόρουμ. :(

    Νάσαι καλά και συ.

  21. Ο/Η christofilakos λέει:

    τη σημερον ημερα ενεστωτος ετους, ενεκα ονομαστικης σου εορτης , αιτουμαι οπως ευχηθω σε , ετη πολλα , πνευματικην τε σωματικην υγειαν, ποιοτικη τε ποσοτικη ζωη οπως επιθυμεις!

    τα σεβη μου
    βχ

  22. Ο/Η fog λέει:

    Ευχαριστώ πολύ.
    Ότι επιθυμείς και να χαίρεσαι όσους αγαπάς.

  23. Ο/Η unseen λέει:

    ευχαριστώ πάρα πολύ! επίσης και καλή συνέχεια και σε εσένα!

  24. Ο/Η Markos λέει:

    Μου αρεσει πολύ ο τρόπος που περιγράφεις την ζωή σου ώς τώρα. Εχεις πολύ όμορφο στύλ γραψίματος

    Συγχαρητήρια :)

  25. Ο/Η fog λέει:

    Σ’ ευχαριστώ. Καλώς ήρθες. :)

  26. Ο/Η GritZ λέει:

    Girl & Geek! Απίστευτο, νόμιζα πως υφίσταται μόνο θεωρητικώς! Μπήκες στον gReader μου!

  27. Ο/Η fog λέει:

    Θεωρητικά μπορεί νάχεις και δίκιο. Κυκλοφορεί η φήμη ότι είμαι bot :P

    Καλώς ήρθες. :)

  28. Ο/Η betabug λέει:

    Χμμμ, “Reckless”… πολύ σπέσιαλ ταινία, έχει μείνει στην μνήμη μου, δυστυχώς έχω πολύ καιρό να την δω. Νομίζω πως καταλαβαίνω αμέσως που “πιάνει” σε όλα αυτά που γράφεις.

    (Βρήκα το weblog σου μέσων ”Πλανήτης ΕΛ/ΛΑΚ”)

  29. Ο/Η fog λέει:

    Χμμμ… Ούτε γω την ξανάδα από εκείνη την εποχή. Δεν ξέρω κιόλας αν την έβλεπα, αν θα μου έκανε την ίδια αίσθηση. Τότε ήταν η κατάλληλη ηλικία, η εποχή, κολλούσαν όλα. Ίσως τώρα η νοσταλγία να έκανε τη δουλειά, αλλά δε νομίζω να είναι το ίδιο.

    Για να τόχεις δει και συ παλιά, υποθέτω μιλάμε περίπου για ίδιες εποχές και ηλικίες, οπότε καταλαβαίνεις τι εννοώ ότι τότε κολλούσαν όλα.

    Πρόσφατα θυμήθηκα την ταινία ξανά. Είναι και το τραγούδι που τη θυμίζει συχνά σε μένα.  :blush:

    Καλώς ήρθες :)

  30. Ο/Η Nikos λέει:

    Συγχαρητήρια και από εμένα Fog για το ιδιαίτερο γράψιμο και την μανία σου για δοκιμές..Σε διάβαζα συνέχεια στο TT και τούτο εδώ το Blog μπορώ να πω ότι ήταν μια ευχάριστη ανακάλυψη για εμένα.Χάρη στα γραπτά σου και στην πολύτιμη βοήθεια σου πλέον το Ubuntu είναι σταθερή αξία για εμένα.Να είσαι πάντα καλά να φωτίζεις και εμάς με τις ανακαλύψεις σου και τα πειράματα σου :) Αληθεια τωρα που ειπα πειράματα ,έχεις παιξει καθολου με Ubuntu MID? Θα ήταν ενδιαφέρων ένα Review από εσένα..respect.

  31. Ο/Η fog λέει:

    Σ’ ευχαριστώ Νίκο. :)

  32. Ο/Η Tsene λέει:

    Γεια σου Ειρήνη!
    ωραίο site.
    συνέχισε έτσι ;)

  33. Ο/Η fog λέει:

    Σ ευχαριστώ.
    Κάλως ήρθες :)

  34. Ο/Η vocoder λέει:

    Γειά σου Ειρήνη.
    Κορυφαίο το blog  σου.
    Καλή συνέχεια :)

  35. Ο/Η fog λέει:

    Ευχαριστώ Κώστα. :)
    Καλή επιτυχία/συνέχεια και σε σένα.

    ΥΓ. Με γειά το mac.

  36. Ο/Η vocoder λέει:

    χεχε ευχαριστώ. Θέλω και 2ο MAC τώρααα :)

  37. Ο/Η codein λέει:

    Σήμερα ανακάλυψα το blog σου και πρέπει να πώ οτι ενθουσιάστηκα από τον τρόπο γραφής και τη θεματολογία! Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια (την οποία θα περιμένω στα feeds μου πλέον)!

  38. Ο/Η fog λέει:

    Καλώς ήρθες και σε ευχαριστώ. :)

  39. Ο/Η Kwstas λέει:

    Γειά σου Ειρήνη.
    Το όνομα μου είναι Κώστας κι είπα απλώς να σταματήσω κι εγω για να σου πω ένα μπράβο για το μικρό αλλά κατα πολύ αξιοθάυμαστο σου blog. Θα ήθελα να τα πουμε κι απο κόντα στο (a)MSN κάποια στιγμή ;) ..

    Φιλικά,
    Κώστας

  40. Ο/Η fog λέει:

    Γειά σου Κώστα και σ’ ευχαριστώ. :)

    Από κοντά αλλά διαδικτυακά, μόνο με γειτονικές ip μου βγαίνει :P

  41. Ο/Η Ειρήνη B λέει:

    Γεια σου Ειρήνη,
    Το κείμενο σου έχει δυναμική και η στάση σου απέναντι στα πράγματα πολύ προχωρημένη. Καθαρό μυαλό, ψαγμένο άτομο και δυνατός παίκτης. Πως επιβιώνεις με όλη αυτή τη μετριότητα;

  42. Ο/Η fog λέει:

    Γειά σου και σένα Ειρήνη :)
    Το σχόλιό σου δείχνει άτομο με άποψη, περιεκτικό λόγο καθώς και δυνατότητα εύστοχης κρίσης από ελάχιστα δεδομένα. Χαίρομαι που βρίσκεις κατάλληλα άτομα να ακονίζεις τα νυχάκια των δυνατοτήτων σου μέσα σ’ αυτή την μετριότητα. ;)

    ΥΓ. Μεταξύ μας, αν νόμιζα ότι είμαι όλα όσα λες, στο βαθμό που τα λες, δεν θα είχε μείνει καλάμι για καλάμι στις εκβολές του Κηφισού. Τι; Δεν έχει μείνει; Ουπς! ελπίζω να μην κατηγορηθώ για την οικολογική καταστροφή :lookaround:

  43. Ο/Η M@t λέει:

    Καλημέρα κι από μένα!

    “Σκόνταψα” χθες κατά λάθος στο blog σου, ψάχνοντας κάτι για τα Ubuntu!… Αφού έλυσα την απορία μου (να ‘σαι καλά! :) ), πήγα να δω ποιος καλός άνθρωπος μου προσέφερε τα φώτα του! :)

    Θα γίνω κοινότυπη κι εγώ, αλλά όταν είδα κοπέλα και μάλιστα μαμά, και μάλιστα τόσο “ψαγμένη”, χάρηκα σαν τρελλή!

    Δόξα τω Θεώ, δεν είμαι μόνη μου σ’ αυτόν τον κόσμο, που τις αρέσουν τα ίδια πράγματα! Μέχρι πρότινος, νόμιζα ότι ήμουν από άλλο πλανήτη!!! :) ))

    Σε όλα αυτά που σ’ αρέσουν, βάλε κι εμένα! Πρόσθεσε στα πράγματα που παθιάζομαι, τον κύβο του Ρούμπικ και έχεις ακόμα ένα αντίγραφο!

    Υποκλίνομαι!…..

    Και παθιάστηκα!…..

    Θα παρακολουθώ και θα μαθαίνω -όπου μπορώ θα βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου!

    Take care & καλή συνέχεια!
    Φιλικά,
    Mat

    • Ο/Η fog λέει:

      @M@t, :shock: άλλη μια εξωγήινη :alien:
      Είμαι και γω ιδιαίτερα χαρούμενη για τους ίδιους λόγους που ανέφερες. (είμαι και τεμπέλα και δεν τους γράφω ξανά :secret: )

      Η περίπτωσή μας είναι σχετικά σπάνια αλλά ελπίζω αυτό με τον καιρό να αλλάξει. Όχι ότι δεν απολαμβάνω τις ιδιαιτερότητες. Μ’ αρέσουν. Αλλά είναι πιο ωραίο να έχεις παρέα. Ειδικά στο linuxοκοσμο, που κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι η υπερβολική δόση τεστοστερόνης.

      Θα περιμένω λοιπόν με χαρά να σε “βλέπω” τριγύρω όταν έχεις διάθεση και χρόνο. :)

      Όσο για τον κύβο… Αυτοί φτάνουν; ;)

      Εικόνα

      • Ο/Η M@t λέει:

        @fog,

        Έχω μείνει άναυδη! :shock:

        Πού κρυβόσουν εσύ, πουλάκι μου? :)

        Οι κύβοι φτάνουν και περισσεύουν! Για τρελό “κάψιμο” αν ασχολείσαι, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.puzzle-shop.de/start-shop.html

        Στη συλλογή μου οι:

        2×2
        3×3
        4×4
        5×5
        6×6 V-Cube
        7×7 V-Cube!!!!

        Εννοείται ότι από το πρωί, δεν έχω κάνει τί-πο-τα από δουλειά και διαβάζω μανιωδώς!

        Άπειρα respect!!! :worthy:

  44. Ο/Η tsakf λέει:

    “που δεν μπορώ να φάω στο ρεστωράν στο τέλος του σύμπαντος”.

    Δυστυχώς για όλα η απάντηση είναι 42. Μήπως κάνουμε την λάθος ερώτηση;

  45. Ο/Η Jesse λέει:

    Wow. I see plenty of Greek text here. Happily, Google Translate makes it readable to me. How do you do? :)

    Ουάου. Βλέπω πολλά ελληνικό κείμενο εδώ. Ευτυχώς, το Google Translate καθιστά αναγνώσιμη για μένα. Πώς είστε; :)

  46. Ο/Η chrisdot λέει:

    diavasa to abt sou kai anatrixiasa. h alitheia einai oti htan san na diavaza to “about me” se diko mou site.entypwsiako… se genos thyliko…
    your page has been bookmarked.

  47. Ο/Η Kirilos λέει:

    Σήμερα ανακάλυψα το blog σου και πρέπει να πώ οτι ενθουσιάστηκα από τον τρόπο γραφής και τη θεματολογία! Linux + Mac;! Τα 2 πράγματα που λιωνω όλη μέρα!
    Keep Up!

    /Rss subscription added.

    • Ο/Η fog λέει:

      Σ’ ευχαριστώ :)
      Με βρίσκεις σε μια περίοδο που “παίζω” με άλλα πράγματα, κυρίως τη φωτογραφία. Βέβαια το linux και το macbook μου αποτελούν τη “βάση” μου συνεχώς. :yes:

  48. Ο/Η twilight (Τάσος) λέει:

    Γειά σου Ειρήνη μετά από τόσο καιρό, σου στέλνω την καλημέρα μου.

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Please log in to WordPress.com to post a comment to your blog.

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s