Πριν λίγο καιρό η nokia έφτιαξε ένα site που έδειχνε ένα περίεργο, κλειδωμένο κουτί. Για να το ξεκλειδώσουμε χρειάζονταν να λύσουμε μια σειρά από γρίφους. Όταν το κουτί άνοιγε, μαθαίναμε ότι εκεί θα βρίσκαμε “το πιο παράξενο clip που φτιάχτηκε ποτέ”.
Ο καιρός έφτασε και το clip παρουσιάστηκε. Είναι παράξενο αλλά τόσο παράξενο; Και γιατί μου θύμισε Arizona Dream; Μάλλον θα το ξαναδώ μήπως και χάνω το νόημα. Το πέτυχα στο Geeks are Sexy (oh yes they are).
που να καταλάβεις εσύ μια αγνή μικρή χωριατοπούλα – μεγαλωμένη με τραχανά, σπιτική φέτα και τσίπουρο στους λόγγους και στις ραχούλες – από τέχνη :shifty:
Μιλάς και συ ντροπή του καλλιτεχνικού κόσμου… :shifty:
+1 jj :shifty:
Να και ο άλλος “καλλιτέχνης” :shifty: :harhar:
Υπερβολές του marketing (κλασικά).
Σιγά μην είναι το πιο παράξενο video clip αυτό… Προφανώς κανείς στη Nokia δεν έχει δει το «Κρασάκι του Τσου» (Google it, αλλά προσοχή, ΔΕΝ είναι “safe for work or minors”).
Κλασσικό
κουλτουριάρα γοφ :yahoo: