"Ιεροί" πόλεμοι: λειτουργικά και browsers

Μ’ αρέσει να χαζεύω στατιστικά στοιχεία. Για πράγματα που με ενδιαφέρουν εννοείται και όχι σε βάθος, μια γενική ιδέα. Οκ, δεν είναι κακό. Ξέρω άτομα με πιο διεστραμμένα γούστα.

Μετά την μεταφορά λοιπόν του blog σε μια αξιοπρεπή εταιρία hosting, στα μέσα Σεπτέμβρη, μου δόθηκε η δυνατότητα να έχω τα δικά μου πια στατιστικά να χαζεύω. Όχι σε ιδιαίτερο βάθος αλλά ότι πρέπει για μια γενική εικόνα. Η συλλογή τους γίνεται με τη χρήση του awstats.

Ο μοναδικός ολόκληρος μήνας που διαθέτω ως τώρα είναι ο Οκτώβρης. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του awstats για το μήνα Οκτώβρη, οι επισκέπτες του irenegr.com, χρησιμοποίησαν τα παρακάτω λειτουργικά και browsers:

Στις εκδόσεις λειτουργικών πρώτα έρχονται τα Windows XP με ποσοστό 39.2% και δεύτερο το Ubuntu Linux με ποσοστό 25.4%. Αναλυτικότερα:

Το γεγονός ότι τα ποσοστά του Linux και του Firefox είναι μεγαλύτερα εδώ, από ότι γενικά στο διαδίκτυο, με κάνει να νιώθω χαρούμενη. Δεν με λένε ψώνιο χωρίς λόγο.

Advertisements

8 thoughts on “"Ιεροί" πόλεμοι: λειτουργικά και browsers

  1. εγώ μπαίνω μέσω HAL9000…. μην το πείτε πουθενα γιατι τον έκλεψα μετα την ταινία «A Space Odyssey 2010» …. πρόσφατα τον έκανα αναβάθμιση σε Linux 2.6.28 (παλιά έτρεχε UNIX System V … 😛 )… με αποτέλεσμα τα Νευρωνικά του δίκτυα βρήκαν τη χαρά τους…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s