Movie Song

Είναι κάποιες στιγμές που θέλουμε κάτι πολύ. Μας έρχεται ξαφνικά και συνήθως μοιάζει χωρίς αιτία. Κάτι μικρό και ασήμαντο τις περισσότερες φορές.

Bear McCreary – Main Theme  S2 (Aπό τη σειρά Battlestar Galactica)

[audio:http://tinyurl.com/ceyl73%5D

Μια ανάγκη από το πουθενά για μια σοκολάτα, μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα ένα μελαγχολικό απόγευμα, το χάζεμα της βροχής στα φώτα του δρόμου μια χειμωνιάτικη νύχτα ή ένα τραγούδι. Μερικές φορές και δύο. Όπως τώρα. Ξαφνικά. Ίσως να είναι της νύχτας παρενέργειες.

Sarah Brightman – Diva (Από την ταινία Fifth Element)

httpv://www.youtube.com/watch?v=4MR6D7tL38U

6 thoughts on “Movie Song

  1. :yes: Καλό είναι, εθιστικό και αυτό. Πιο «μαζεμένο» από το bsg. Οι «τηλεκατευθυνόμενοι» όμως το θεωρούν πιο nerd-geek-οκατάσταση. Ακόμα και αυτοί που ΔΕΝ το έχουν δει, γιατί έτσι είπαν οι «ειδικοί». :whatever: Το είδα πριν πληροφορηθώ πως θα έπρεπε να μου φανεί, έτσι έβγαλα δική μου γνώμη. :harhar:

    Πολύ καλό αλλά άλλο πράμα, όχι bsg. Φυσικά μου άρεσε. Εξάλλου ένας υπολογιστής έχει το συγκεκριμένο όνομα και ο άλλος το «Serenity», που είναι το όνομα της αντίστοιχης ταινίας. Το σίγουρο είναι πάντως πως θα περάσεις πολύ καλά βλέποντάς το.

    Mαζεμένα επεισόδια είναι ακόμα καλύτερα. Το κακό είναι πως το τελείωσα σε 3 βράδια. :sealed:

  2. Όντως, είμαι στο τρίτο επεισόδιο και μου αρέσει πάρα πολύ.
    Κρίμα που δεν συνεχίστηκε :oh no:

    Μαζεμένα δε μπορώ να δω γιατί δεν έχουμε και πολύ χρόνο, αλλά και για να έχω κάτι να ασχολούμαι τώρα που τελείωσε το bsg… :oh no:

    stavrosg’s last blog post..random.

Σχολιάστε